logo
CATALÀ | ÀRAB | CASTELLÀ
 

Detall de notícia

Exposició: Fem troballa

dijous, 20/07/2017

Agraïm als participants  de “Fem troballa” el seu esforç, en particular, el d’aquelles famílies procedents de diversos països del món que van creure en aquest projecte, i en general el de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració i la realització d’aquesta exposició.

L’exposició  "Fem troballa" pretén ser una eina dinamitzadora per posar en contacte, entre elles i el seu entorn, famílies residents a Vilafranca del Penedès i procedents de diversos països del món.

Han participat famílies de deu  països: Mali, Marroc, Senegal, Guinea Conakry, Perú, Mèxic, Argentina, Bèlgica, Polònia  i de la Comunitat autònoma de Canàries. I en general a tota la societat vilafranquina autòctona que ha volgut enriquir-se culturalment gràcies a la nova població i estigui interessada en compartir experiències.S’ha inaugurat l'exposició amb les fotografies de les "troballes" el dimarts 18 de juliol a l’espai obert (pati) de la biblioteca Torras i Bages i s’ha organitzat un berenar amb la presència dels participants.Es pot visitar fins 28 d'agost 2017.

Volen donar les gràcies a les entitats, les escoles i els serveis  pel seu suport i els convidem a compartir altres experiències en la segona edició de “Fem troballa” l’any vinent.

Documents adjunts

Notícies
dissabte, 16/06/2018 La celebració de la festa de l’esmorzar
dissabte, 19/05/2018 Ramadà 1439H
dissabte, 21/04/2018 Commemoració del dotzè aniversari de La Llum del Nord